Creează cont Comenzi telefonice: 0746 247 768 | 0761 555 232 Luni-Sambata: 09.00-21.00

Filtre

Tendinte in moda

Ce purtăm la birou în sezonul rece

22 Ianuarie 2018
În perioadele reci, în care vremea își cam face de cap și zăpada nu întârzâie să apară, poate fi destul de greu să-ți faci o ținută office. Trebuie să...

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

08 Ianuarie 2018
Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești...

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

27 Noiembrie 2017
Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o p...

Piele naturala

«1 2»

Produse

«1 2»Pagina 1din 2

Incaltaminte din piele naturala

Să recunoastem! Cu toții iubim încălțămintea realizata din piele naturala. Astfel de articole captează instant privirile celor din jur și le găsim într-o altă interpretare în aproape fiecare sezon. În plus, sunt extrem de versatile, iar dacă știm să le asortăm corect, pot transforma o ținută banală într-un outfit demn de coperta unei reviste.

Pentru că ne place să fim utili și să te ajutăm să iei mai ușor o astfel de decizie, în cele ce urmează îți vom spune care sunt avantajele și dezavantajele pielii naturale.

Avantaje 

  • Durabilitatea. Principalul avantaj al pielii naturale este legat, așa cum e și firesc, de durabilitate. Grație noilor tehnologii de prelucrare a pielii și a substanțelor biologice aplicate, aceasta devine și mai rezistentă, ceea ce înseamnă că timpul nu-și va lăsa amprenta atât de ușor asupra ei, având același aspect cu efect wow.
  • Mesajul stilistic pe care îl transmite. Deși pielea este considerată un etalon în ceea ce privește eleganța, versatilitatea ei o face să se plieze perfect și acelor articole de încălțăminte eleganta, casual  sau sport. Așadar, indiferent că porți o pereche de pantofi, sandale, platforme, espadrile, tenisi sau adidasi din piele, datorită lor vei transmite celorlalți putere, naturalețe, rafinament și preferința pentru calitate.
  • Flexibilitate. Poate pare un paradox, însă pielea e pe cât de rezistentă, pe atât de flexibilă. Odată cu trecerea timpului, aceasta devine din ce în ce mai flexibilă, dar își păstrează forma. Prin urmare, nu ai niciun motiv de îngrijorare.

In plus, pe www.TocMania.ro iti poti face la comanda perechea preferata, lasandu-te pe tine sa iti alegi modelul, culoarea si materialul folosit, produsele realizandu-se pe comanda in termen de 5-7 zile.

 

 

PROMOȚII

Sus
☏ 0746 247 768
☏ 0761 555 232