Se incarca...

Termeni si conditii


Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre SCARPA STYLE SRL prin intermediul acestui site web.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce se regasesc mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile companiei SCARPA STYLE SRL va rugam nu accesati acest site.

SCARPA STYLE SRL  isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare acestui contract, fara a notifica in prealabil partile.

1. Definitii

In interesul prezentului regulament, urmatorii termeni se definesc astfel:

• beneficiar = persoane fizice sau juridice ce plaseaza o comanda pe acest site web;
• furnizor = compania SCARPA STYLE SRL  , identificata la Registrul Comertului cu J23/2091/2017, Cod unic de inregistrare RO37527043  avand sediul social in Splaiul Unirii nr 9, oras Popesti Leordeni, jud. Ilfov si denumit in continuare TocMania.ro;
• produse  = bunuri care urmeaza a fi livrate de furnizor catre beneficiar ca urmare a contractului incheiat;
• comanda = o forma electronica de comunicare intre beneficiar si furnizor, prin care furnizorul isi da acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord sa achite contravaloarea produselor comandate;
• contract = o comanda confirmata si validata de catre furnizor.

2. Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site web apartin in totalitate companiei TocMania.ro si nu se pot copia sau folosi fara acordul scris al proprietarului.

Persoanele care acceseaza acest site web au dreptul de a vizualiza intregul continut si sa insereze link-uri catre acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.

TocMania.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat si agresiv.

3. Confidentialitatea datelor

TocMania.ro garanteaza pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, dreptul de a inceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrarii lor si dreptul de a va adresa justitiei. Va puteti exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise, semnata si datata, la sediul TocMania.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul acestui site web sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.TocMania.ro va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

Datele dumneavoastra personale sunt colectate, in maxima siguranta, numai in scopul de a va inregistra si livra comenzile efectuate. TocMania.ro. recomanda tuturor parintilor si tutorilor legali sa informeze minorii, intr-un mod cat mai corect si adecvat, cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, in momentul utilizarii site-ului.

 

4. Copyright

 
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
 

5. Comanda

Confirmarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de TocMania.ro

Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma telefonic furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea telefonica a comenzii de catre unul din operatorii TocMania.ro

6. Modalitati de plata

TocMania.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de a plati produsele comandate:

• ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului;

• plata prin transfer bancar (ordin de plata);

• Plata online prin Card(MobilPay):

- - cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISAMASTERCARD.
  - nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.
  - www.tocmania.ro  foloseşte platforma MOBILPAY pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor.
  - pentru finalizarea oricărei tranzacţii trebuie furnizat:
 - codul cardului (toate cifrele de pe faţa cardului, fără spaţii)
 - data de expirare
 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnătura dumneavoastră.
 - noi NU solicităm şi/sau stocăm niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
 - procesarea datelor de card se face pe serverele NETOPIA mobilPay.7. Garantia produselor

TocMania.ro asigura garantia tuturor produselor comercializate, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora.
TocMania.ro comercializeaza doar produse noi, aceste produse provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Certificatele de garantie sunt oferite fie de TocMania.ro, fie de colaboratorii sau partenerii acesteia.
Perioada de garantie pentru produse este de 30 de zile , iar termenul de solutionare a deficientelor este de 15 zile.

8. Garantia preturilor

Produsele comercializate pe acest site web includ TVA (19% din valoarea produsului).
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila, insa ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii dumneavoastra sa nu se modifice dupa confirmarea acesteia telefonic de operatorii nostri.

9.1 Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

In cazul in care beneficiarul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, curierul va reveni de doua ori in incercarea de a contacta beneficiarul. In conditia in care dupa cele doua incercari beneficiarul nu a fost gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.

In cazul in care la livrare coletul prezinta urme de deteriorare sau ambalajul este desfacut va rugam sa refuzati comanda si sa luati legatura cu departamentul de relatii cu clientii trimitand un e-mail catre adresa  contact@tocmania.ro.

In cazul in care produsul nu se afla in stocul nostru sau prezinta defecte de fabricatie va vom anunta telefonic sau pe email.

9.2 Costul transportului

Costul transportului 15 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii.

Costul returului este de 25 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii.

Costul schimbului de produse este de 20 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii. :


9.3 Timpul de livrare

Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

9.4 Programul de livrare

Livrarile se fac de Luni-Vineri in intervalul orar 09:00-17:00. Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare. 

Daca in acest timp nu sunteti la adresa de livrare, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea la plasarea comenzii.

10. Returnarea produselor

Se pot returna doar produsele care se afla in aceeasi stare fizica in care au fost livrate: fara urme de folosire, in integritate totala (daca au avut accesorii este necesar sa le inapoiati), fara rupturi, in ambalajele originale.

Produsele pot fi returnate in urmatoarele doua cazuri:

Cazul 1
In situatia in care beneficiarul returneaza un produs din motive care il privesc:
- "nu imi mai place produsul";
- "mi-am dat seama ca imi doream altceva";
- "mi-am dat seama ca am comandat marimea gresita";
- "mi-am dat seama ca am comandat culoarea gresita";
- oricare alt motiv nejustificat invocat de beneficiar care nu reprezinta o greseala a companiei Tocmania.ro. (produs defect sau marime/produs trimis gresit);
Compania TocMania.ro este responsabila doar cu returnarea banilor pe produsele comandate, nu si pe cheltuielile de transport de returnare ce revin direct in sarcina beneficiarului si doar in conditiile in care returnarea s-a facut in termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OUG 34/2014.

Cazul 2
In situatia in care beneficiarul returneaza un produs din motive care ne privesc:
- produsul trimis are defect din fabrica;
- produsul trimis nu este cel comandat (v-am trimis alt produs/alta marime/alta culoare);
ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate, iar compania TocMania.ro. este responsabila cu returnarea banilor pe produsele comandate, cat si a cheltuielilor de transport de returnare a produselor.


Pentru a se putea efectua procesul de returnare a unui colet este necesar ca dumneavoastra sa anuntati intentia de returnare, prin accesarea zonei de pe site legata de retunarea produselor.


 

11. Intretinerea incaltamintei

Produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si de aceea recomandam utilizarea, ingrijirea acestuia si respectarea semnificatiei simbolurilor grafice, conform recomandarilor de intretinere.


Recomandari generale privind intretinerea incaltamintei


Se recomanda ca incaltamintea sa fie folosita numai in scopul pentru care a fost fabricata. 
Incaltamintea cu fete textile, din antilopa sau nabuc, care prezinta cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpi din piele sau cusute, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior. 
Pentru evitarea deteriorarii premature a incaltamintei in zona calcaiului, se recomanda folosirea incaltatorului.


Pentru marirea duratei de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte in aceeasi perioada de timp.


Curatarea incaltamintei


Incaltamintea cu fete din piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale sau cu o perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.


Incaltamintea cu fete din piele de antilopa sau nabuc, uscata, se curata cu o perie speciala pentru pielea de antilopa. Nu este recomandata folosirea apei, deoarece acest lucru ar putea determina patarea materialului.


Incaltamintea cu fete din materiale sintetice se curata de praf cu o carpa uscata. Petele pot fi indepartate cu o carpa inmuiata in solutie slaba de apa si sapun (1-2%). Nu se va intrebuinta, in acest sens, ceara de pantofi.


Incaltamintea din material textil, dupa fiecare purtare, se va curata de praf cu o perie uscata. Petele de ulei sau de grasime vor fi indepartate cu solutii pentru pete destinate materialelor textile. 
Incaltamintea cu fete din lac sau din piele metalizata se curata de praf cu o carpa moale.


Niciun articol de incaltaminte nu se spala in masina de spalat rufe sau cu inalbitori. De asemenea, este recomandata ferirea articolelor de incaltaminte de contactul direct cu solventi organici. 
Este interzisa spalarea articolelor de incaltaminte cu detergenti pentru spalarea rufelor, deoarece acestia au in compozitie solventi care, intrand in contact cu adezivi folositi la confectionarea produselor, pot duce la dezlipirea acestora etc.


Este recomandata evitarea contactului indelungat cu apa. Udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide poate duce la dezlipirea incaltamintei, deterioarea fetelor si, implicit, la pierderea garantiei produsului.
Fata incaltamintei se va feri de lovituri puternice sau intepaturi.


Uscarea incaltamintei 
Incaltamintea trebuie lasata sa se usuce natural la temperatura camerei.
Nu este recomandata fortarea uscarii produsului la radiator, foc, uscator de par sau alta sursa directa de caldura.


Depozitarea incaltamintei

Incaltamintea nu trebuie depozitata langa surse de caldura sau intr-un mediu umed si trebuie ferita de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. 
Dupa fiecare purtare, pantofii se curata si se depoziteaza pe un suport de pantofi potrivit ca marime si forma. 
Pentru conservarea in timp a formei initiale a incaltamintei, este recomandata folosirea unui calapod sau a unui suport specializat cu functii asemanatoare.

Recomandari generale privind intretinerea incaltamintei

Se recomanda ca incaltamintea sa fie folosita numai in scopul pentru care a fost fabricata. 
Incaltamintea cu fete textile, din antilopa sau nabuc, care prezinta cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpi din piele sau cusute, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.

Pentru a evita riscul de migrare a culorii, in cazul captuselile naturale care nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, se recomanda purtarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa. 
Pentru marirea duratei de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte in aceeasi perioada de timp. 
Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere corespunzatoare produsului, mentionate in documentele insotitoare ale acestuia. In situatia nerespectarii acestora, se pierd drepturile aferente perioadei de garantie. 
In urma oricarei interventii de reparare a incaltamintei se va pierde garantia.
Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente neimputabile consumatorului. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garantie.
Utilizarea sau intretinerea incorecta a produsului, precum si disconfortul, ranile sau deformarile piciorului provenite din purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul nu angajeaza raspunderea Tocmania.ro.
Nerespectarea acestor instructiuni duce la pierderea automata a garantiei. 
Garantia comerciala de 200 de zile oferita nu afecteaza drepturile consumatorului conferite de Legea 449/2003, O.G. 21/1992 si Legea 296/2004.


12. Reclamatii

Pentru orice reclamatii, sugestii, nemultumiri sau intrebari TocMania.ro va recomanda sa ne contactati la adresa de e-mail contact@tocmania.ro sau sa completati formularul tipizat de pe acest site web.

13. Forta majora

Compania TocMania.ro nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in cazurile:

• cazul fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.;
• cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.;
• cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc..

14. Limitarea responsabilitatii

Compania TocMania.ro nu este raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv.

Compania TocMania.ro nu este raspunzatoare pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a descarcarii vreunui continut, accesarii sau utilizarii acestui site web.

Compania TocMania.ro nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate ca urmare a folosirii, sau a incapacitatii de folosire, a informatiilor prezente pe acest site web, chiar daca compania a fost prevenita in legatura cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

15. Jurisdictie

Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (beneficiar si furnizor). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.