Creează cont Comenzi telefonice: 0746 247 768 | 0761 555 232 Luni-Sambata: 09.00-21.00

Tendinte in moda

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

08 Ianuarie 2018
Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești...

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

27 Noiembrie 2017
Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o p...

Ținute casual, tendințe pentru anul 2018

27 Octombrie 2017
Orice femeie trebuie să știe din timp cum să-și reînnoiască garderoba și ce fel de haine să-și cumpere pentru noul an. Mereu apar noi tendințe și mode...

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

Data: 08 Ianuarie 2018

 

Promoții sunt tot timpul, și înainte de sărbători când toată lumea dorește să-și cumpere ceva nou, și după sărbători când prețurile scad drastic pentru ca stocurile să fie epuizate. Însă când e cel mai bine să profiți de reduceri și cum poți face asta? Care sunt punctele pro reducerilor și care sunt cele contra? În acest articol am încercat să răspundem la aceste întrebări.

 

 

Există foarte multe persoane dependente de cumpărături, firește, majoritatea de sex feminin. Pentru unele femei, nu poate trece o lună fără ca ele să-și achiziționeze măcar un lucru nou. Însă chiar avem nevoie de atât de multe haine? Chiar trebuie să ne umplem dulapurile până când acestea par să explodeze? E ok să-ți mai cumperi câte ceva din când în când, însă adevărul este că doar de două ori pe an ar fi cazul să-ți cumperi ceva mai consistent și pentru un preț mai mic. Reducerile de iarnă și cele de vară sunt cele care merită cu adevărat. În aceste perioade poți găsi produse la prețuri mult mai mici ca în celelalte luni ale anului.

 

Totodată, trebuie să profiți de reduceri cu cap! Adică trebuie să-ți cumperi lucruri CARE POT fi asortate în diverse moduri și combinate cu o mulțime de alte piese vestimentare din garderoba ta. Dacă știi să alegi un obiect vestimentar sau o pereche de încălțăminte bine, atunci vei vedea că nu se va demoda nici peste câțiva ani.

 

În perioadele în care sunt promoții, recomandat ar fi să alegi lucruri pe care în mod normal nu ți le-ai putea permite. Știm că reducerile ne fac cu ochiul și am vrea să cumpărăm cât mai multe și să mergem acasă cu gențile pline, însă acesta e momentul când îți poți cumpăra perechea de pantofi după care râvnești atât de mult și pe care ți-o dorești atât de mult!

 

Însă, sunt câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când profiți de reduceri. Prețurile mici nu sunt de fapt mici atunci când cumperi mult, inutil și impulsiv.  Dacă iei prea multe articole sub motiv că „oricum au un preț mic” vei fi impresionată de totalul pe care îl datorezi la casa de marcat.

 

Ca să beneficiezi de cele mai bune reduceri, trebuie să fii rapidă. Dacă vine vorba despre perechea de pantofi pe care o râvnești de atâta timp, gândește-te câte alte femei și-o mai doresc. Așa că, fii rapidă dacă vrei să mai găsești culoarea sau mărimea potrivită. Din păcate, tehnica cu „îmi tai un deget să-mi încapă pantoful” nu funcționează aici.

 

Iar ca un ultim sfat, credem că cel mai bun lucru pe care îl poți face înainte să mergi la cumpărături, e să-ți faci ordine în garderobă. Poate vei găsi lucruri pe care nu le mai porți și de care ai uitat și acestea ocupă spațiu degeaba. Scapă de ele și pornește în vânătoare de reduceri!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

Cele mai Vândute

PROMOȚII

Sus
☏ 0746 247 768
☏ 0761 555 232