Se incarca...

Cum comand

Cumpărătorii pot plasa comenzi atat prin intermediul Magazinului Online, cat si la numarul de telefon 0746 247 768  . Nu se acceptă comenzi prin fax sau poştă. De asemenea TocMania.ro  va transmite Cumpărătorilor informații privind comenzile prin mijloace electronice.

 

     Pentru a afla mai multe detalii despre produse, accesați secțiunea ”Descriere produs” aflată in dreapta fiecarui produs. În cazul în care aveți întrebări suplimentare vă rugăm să contactați la numarul de telefon 0746 247 768 sau la următoarea adresă: contact@tocmania.ro

 

     Prețurile produselor sunt afișate pentru fiecare produs selectat si se referă întotdeauna la prețul pe bucată (ex. 1 pereche de încălțăminte).

 

     Puteți colecta produsele selectate apăsând butonul ”Coșul Meu”, aflat in partea dreapta-sus a websiteului. Conținutul Coşului de cumpărături poate fi modificat sau șters numai înainte de plasarea comenzii. Orice taxă de transport va fi adăugată automat, dupa ce se scrie localitatea de livrare.

     Finalizarea comenzii se poate face prin doua modalitati:

 

1) apăsarea butonului "Comanda Rapida”, in care se trece doar numarul de telefon si numele dumnevoastra , urmand a va contacta un operator in cel mai scurt timp, pentru alte detalii legate de livrare;

SAU 

2) apasarea butonului "Trimite Comandă”, apoi completandu-se datele necesare livrarii.

 

Comanda va fi considerată un contract online creat, dar nesemnat, ce va fi arhivat și va putea fi accesat oricând la o dată ulterioră.

 

     TocMania.ro va trimite o confirmare prin e-mail referitoare la recepționarea comenzii. În lipsa stocului disponibil este posibil ca TocMania.ro să nu poată onora comanda. În aceste situații TocMania.ro va anunța cumpărătorul.

 

     Pentru fiecare comandă va fi emisă o factură fiscala, ce va conține toate informațiile despre produs (numărul produsului, numele produsului, prețul produsului, cantitatea comandată, dacă este cazul, informații privitoare la garanție) datele TocMania.ro şi datele Cumpărătorului, informații despre plată și costurile livrării.