Creează cont Comenzi telefonice: 0746 247 768 | 0761 555 232 Luni-Sambata: 09.00-21.00

Tendinte in moda

Pantofi sport pe care trebuie să îi ai primăvara aceasta

01 Martie 2018
Pentru că ne ocupăm zilnic de femei și le oferim cei mai frumoși și mai calitativi pantofi, le cunoaștem gusturile și știm ce le place! De ani de zile...

Ce purtăm la birou în sezonul rece

22 Ianuarie 2018
În perioadele reci, în care vremea își cam face de cap și zăpada nu întârzâie să apară, poate fi destul de greu să-ți faci o ținută office. Trebuie să...

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

08 Ianuarie 2018
Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești...

Pantofi sport pe care trebuie să îi ai primăvara aceasta

Data: 01 Martie 2018

Pentru că ne ocupăm zilnic de femei și le oferim cei mai frumoși și mai calitativi pantofi, le cunoaștem gusturile și știm ce le place! De ani de zile le facem zilele mai fericite pentru că le oferim ceea ce le place cel mai mult: pantofii.

Când vine vorba de pantofi, știm că aveți o grămadă de cerințe, iar una dintre principalele cerințe e ca pantofii să fie în conformitate cu tendințele în modă. În cazul pantofilor sport, e destul de greu să fii la modă ar putea spune multe femei, însă ținem să le contrazicem. Dacă respectă câteva cerințe minime, pot arăta foarte bine și cu o pereche de pantofi sport.

Așadar, ce perechi de pantofi sport ar trebui să alegi ca să fii la modă primăvara aceasta?

Probabil ați observat în ultima vreme că din ce în ce mai multe femei aleg să poarte pantofi cu talpa destul de groasă. Ei bine, acestia sunt ca un fel de alternativă pentru tocurile înalte, deoarece o talpă așa de groasă te fac să pari cu câțiva centimetri mai înaltă.

Adevărul este că acești pantofi sport sunt și foarte la modă. Sunt aleși de femei pentru a putea fi asortați cu o ținută sport sau o ținută casual. Nu în fiecare zi vă place să vă îmbrăcați la 4 ace, deosebit de elegant. Câteodată pur și simplu aveți chef să purtați blugi! De aceea o astfel de pereche de pantofi sport sunt cea mai bună alegere! Te fac să pari și mai înaltă și sunt și foarte comozi! Pe lângă centimetri în plus pe care îi adaugă, o astfel de pereche de pantofi e și foarte comodă. Talpa este creată dintr-un material specific, care-i permite piciorului să se simtă comod și astfel poți sta multe ore în picioare fără a resimți dureri.

Dacă vrei să fii complet la modă, atunci îndoaie blugii când porți astfel de pantofi. Nu numai că lași glezna piciorului să se vadă, dar îți expui noi pantofi pe deplin. Fii atentă însă să nu folosești o pereche de șosete prea lungi care să se vadă, acest lucru ar fi complet inestetic.

Dacă vrei o pereche de pantofi ceva mai specială, atunci poți alege una accesorizată. Fermoarele, gliterul și paietele sunt foarte la modă în primăvara anului 2018, așa că poți opta pentru o pereche de pantofi fie cu fermoar într-o parte, sau cu paiete. Nu sunt greu de asortat, pot la fel de bine să fie purtați cu o pereche de jeanști. Jeanșii te salvează din orice situație.

Indiferent de ce gusturi ai pentru pantofii sport, poți fi sigură că găsești măcar o pereche care să-ți placă la noi în colecție! Avem grijă ca produsele noastre să fie pentru toate gusturile, astfel că nu există femeie căreia să nu-i facă cu ochiul măcar o pereche de pantofi din colecția noastră.

Dacă vrei să fii la modă și comod îmbrăcată, atunci alege o pereche de pantofi sport care să respecte tendințele în vigoare!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

Cele mai Vândute

PROMOȚII

Sus
☏ 0746 247 768
☏ 0761 555 232