Creează cont Comenzi telefonice: 0746 247 768 | 0761 555 232 Luni-Sambata: 09.00-21.00

Tendinte in moda

Ce purtăm la birou în sezonul rece

22 Ianuarie 2018
În perioadele reci, în care vremea își cam face de cap și zăpada nu întârzâie să apară, poate fi destul de greu să-ți faci o ținută office. Trebuie să...

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

08 Ianuarie 2018
Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești...

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

27 Noiembrie 2017
Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o p...

Tendinte in moda

Ce purtăm la birou în sezonul rece

Data: 22 Ianuarie 2018

În perioadele reci, în care vremea își cam face de cap și zăpada nu întârzâie să apară, poate fi destul de greu să-ți faci o ținută office. Trebuie să acorzi importanță ca garderoba și încălțămintea ta să îndeplinească anumite criterii specifice sezonului rece. Pe lângă hainele groase și călduroase specifice acestei perioade a anului, ai nevoie și de ghete care să se potrivească atât cu stilul vestimentar pe care decizi să îl adopți, cât și cu vremea de afară.

Citește în continuare →

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

Data: 08 Ianuarie 2018

Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești acum în perioada de după sărbători.

Citește în continuare →

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

Data: 27 Noiembrie 2017

Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o pereche de cizme mai vechi și vrei să „le aduci cât de cât în pas cu moda” atunci e suficient să le accesorizezi cu ceva „în vogă” și... voilà! Te-ai ales cu o pereche de cizme noi cât ai clipi!

Citește în continuare →

Ținute casual, tendințe pentru anul 2018

Data: 27 Octombrie 2017

Orice femeie trebuie să știe din timp cum să-și reînnoiască garderoba și ce fel de haine să-și cumpere pentru noul an. Mereu apar noi tendințe și modele pentru că moda se schimbă foarte repede. Așadar, să aruncăm o scurtă privire și să vedem cu ce ne mai uimește anul 2018 în ceea ce privește moda?

Citește în continuare →

Ce se poartă toamna aceasta?

Data: 07 Octombrie 2017

Probabil una dintre întrebările pe care noi, femeile, ne-o adresăm cel mai des este: Cu ce să mă îmbrac azi? Știm cu toții ce luptă internă și ce conflicte se declanșează în mintea noastră în astfel de momente. Decizia ar putea fi destul de simplă dacă nu ar mai trebui să ținem cont și de tendințele în domeniu și modă. Abia atunci treburile devin cu adevărat complicate. 

Citește în continuare →
«1»Pagina 1din 1

PROMOȚII

Sus
☏ 0746 247 768
☏ 0761 555 232