Creează cont Comenzi telefonice: 0746 247 768 | 0761 555 232 Luni-Sambata: 09.00-21.00

Tendinte in moda

Ce purtăm la birou în sezonul rece

22 Ianuarie 2018
În perioadele reci, în care vremea își cam face de cap și zăpada nu întârzâie să apară, poate fi destul de greu să-ți faci o ținută office. Trebuie să...

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

08 Ianuarie 2018
Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești...

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

27 Noiembrie 2017
Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o p...

Inlocuire produs/e

 

 

 Pasii de urmat pentru schimbul unui produs sunt:

 

1.  Va rugam sa plasati o noua comanda iar in campul "Instructiuni speciale" sa specificati ce produs doriti sa schimbati  din prima comanda. Puteti sa faceti schimb cu un alt produs sau o alta marime.

2.  Vom trimite un curier cu produsul dorit la schimb, iar schimbul se face pe loc, in prezenta curierului. Va rugam sa ambalati produsele intr-o folie/punga/hartie astfel incat cutia produsului sa nu fie deteriorata pe timpul transportului.  

Schimbul produselor nu se confirma telefonic!

In cazul in care nu sunteti contactata de catre curier in 1-2 zile pentru livrarea coletului la schimb va rugam sa ne anuntati.

3.  Coletul se va livra in 1-2 zile lucratoare.

 

Taxa pentru schimbul unui produs este de 5.9 lei in Bucuresti si 15.90 lei in restul tarii. Aceasta se va achita la livrarea produsului comandat la schimb. 

Termenul de inlocuire al unui produs este de aproximativ 1-5 zile lucratoare.

 

   Conditiile pentru schimbul unui produs:

 

1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Va rugam sa probati produsul pe o suprafata curata. In cazul in care prezinta urme de folosire ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

2. Va rugam sa ambalati cutia produsului intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului.

 

3. Va rugam sa nu expediati coletul catre noi inainte sa plasati comanda pentru schimb. Schimbul produselor se va face doar prin intermediul curierului trimis de noi.

4.  Termenul pentru schimbarea unui produs este de 5 zile de la inregistrarea comenzii de schimb. In cazul in care ati primit un produs cu defect va rugam sa ne anuntati in termen de 48 ore.

5. In cazul in care ati primit un alt produs decat cel comandat vom schimba gratuit cu produsul si marimea din comanda initiala. In cazul in care nu avem in stoc produsul comandat, se poate schimba cu un alt produs de pe site. 

6. In cazul in care ati primit un alt produs decat cel comandat si doriti sa il schimbati cu un alt produs decat cel din comanda initiala veti achita taxa de schimb.

7. In cazul in care ati primit un produs cu defect vom suporta taxele de schimb cu acelasi produs din comanda initiala. In cazul in care doriti sa schimbati cu un alt produs clientul va suporta taxele de schimb.

8. In cazul in care doriti sa schimbati cu un produs mai ieftin decat cel din comanda initiala va rugam sa ne lasati un cont bancar pentru returnarea diferentei. In cazul in care doriti sa schimbati cu un produs mai scump decat cel din comanda initiala veti achita diferenta curierului.

 

 

 

 

Va multumim!

Echipa TocMania.ro

PROMOȚII

Sus
☏ 0746 247 768
☏ 0761 555 232