Creează cont Comenzi telefonice: 0746 247 768 | 0761 555 232 Luni-Sambata: 09.00-21.00

Tendinte in moda

Ce purtăm la birou în sezonul rece

22 Ianuarie 2018
În perioadele reci, în care vremea își cam face de cap și zăpada nu întârzâie să apară, poate fi destul de greu să-ți faci o ținută office. Trebuie să...

Cum să beneficiezi de cele mai bune promoții

08 Ianuarie 2018
Sezonul  rece nu vine doar cu scăderea temperaturilor din termometre, ci și cu scăderea prețurilor. Cele mai mari reduceri și promoții le gasești...

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

27 Noiembrie 2017
Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o p...

Ghete, botine și cizme la modă anul acesta

Data: 27 Noiembrie 2017

Moda revine mereu, sunt atât de multe articole de îmbrăcăminte care au revenit peste ani și ani și la fel se întâmplă și cu încălțămintea. Dacă ai o pereche de cizme mai vechi și vrei să „le aduci cât de cât în pas cu moda” atunci e suficient să le accesorizezi cu ceva „în vogă” și... voilà! Te-ai ales co o pereche de cizme noi cât ai clipi!

 

Ce este la modă sezonul acesta? Ei bine, designerii spun că sezonul acesta va fi o provocare! Nu numai că va trebui să ieșim din zona de confort, pentru că au apărut deja destul de multe tendințe, dar va fi destul de greu să combinăm moda cu comoditatea.  Inspirația vine din stilul anilor 90 și designerii promit să ne surprindă! Atât imaginația creatorilor, cât și a noastră, este pusă la mare încercare cu aceste noi tendințe apărute!

 

În ceea ce privește cizmele, de câtva timp s-a observat o înclinație destul de mare spre așa zisele „czime șosetă”, adică acele cizme care se mulează foarte bine pe picior. Marile case de modă se folosesc de catifeaua elastică pentru a realiza astfel de cizme sau botine mulate pe tot piciorul, dar sunt folosite și materiale care să sublinieze frumos linia piciorului. Astfel de încălțăminte pot fi oricând asociate fie cu o ținută casual: o cămașă, o perechede jeanși și un sacou, sau chiar și cu o ținută elegantă : fustă cu cămașă sau rochie. Dacă alegi bine culorile, poți fi sigură că rezultatul nu va fi unul țipător!

Cizme Caroline Caramel

Ghetele sunt probabil cea mai bună decizie dacă vrei ca piciorul tău să se simtă bine în zilele foarte friguroase și dacă preferi comoditatea în detrimentul eleganței. Sezonul acesta se poartă foarte mult ghetele butucănoase, sau cât mai bărbătești ar spune unii. Moda sugerează să le purtăm chiar și cu limba ieșită înafară, fără șireturi, bineînțeles asta dacă sunt stabile pe picior și nu ne temem că le vom pierde pe drum. Ghetele pot fi foarte ușor asortate cu o ținută normală, o ținută dintr-o zi în care termometrele indică multe grade... cu minus!

Ghete Latifa Black

Botinele ies foarte mult în evidență sezonul acesta! Marii creatori au pus foarte mare accent pe botinele cât mai argintii și strălucitoare. Dacă-ți dorești să ieși în evidență, atunci cu siguranță ar trebui să-ți alegi o astfel de pereche. Pentru persoanele care doresc ceva mai puțin țipător, există și varianta botinelor de lac cu tocul curbat. Vârful ascuțit este din nou la modă și nu ai vrea să-l ratezi nici în acest sezon. Vinilinul și lacul sunt materialele principale care sezonului acesta. Culorile, bineînțeles, trebuie săfie cât mai stridente, pentru că într-o iarnă geroasă tu să poți strălucii alături de zăpadă.

Botine Marta Black

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

PROMOȚII

Sus
☏ 0746 247 768
☏ 0761 555 232